Work with us: zo ziet een samenwerking met Reflect Media eruit

Work with us: zo ziet een samenwerking met Reflect Media eruit

 

Ben jij overtuigd van de kracht van video, maar weet je niet waar je moet beginnen?  Logisch, want ieder heeft zo zijn expertise. En laat video(marketing) nou net die van ons zijn! In deze blog vertellen we je hoe een samenwerking met Reflect Media eruit ziet, van de aanvraag tot het oogverblindende resultaat!

 

Aanvraag & adviesgesprek

Het begint allemaal bij inspiratie – het moment waarop je denkt: "Yes, we hebben video nodig voor onze online communicatie!" Bijvoorbeeld omdat je dat bij de concurrent hebt gezien en niet achter kunt blijven, of juist omdat je hen voor wilt zijn. Wanneer je contact met ons opneemt, plannen we samen een adviesgesprek in.

Geen standaard vragenlijst die we afvinken, maar een uitwisseling van ideeën waarbij we jouw visie en wensen naar boven halen! We zijn namelijk nieuwsgierig naar jou, jouw bedrijf, jouw drijfveren en jouw doelen. Op basis daarvan brengen we de behoeften in kaart. Dit is precies het moment waarop ons creatieve brein begint te borrelen en onze vingers beginnen te jeuken.

Strategie & creatie

Tijd om de handen uit de mouwen te steken, althans voor ons. Hebben we na het adviesgesprek beiden vertrouwen in een succesvolle samenwerking, dan gaan we direct voor je aan de slag. Maar, niet zonder een doordacht plan. Wij buigen ons in deze fase over een maatwerk strategie, die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelen. Aan one-size-fits-all doen we bij Reflect Media namelijk niet! Zodra de strategie staat als een huis en de scripts tot in de kleinste details kloppen, plannen we een opnamedag in. We zorgen ervoor dat de benodigde materialen en personen op locatie aanwezig zijn en leiden alles in goede banen. We stoppen niet voordat ieder frame er perfect op staat.

Distributie & analyse

Beetje bij beetje komt het eindresultaat in zicht. Onze editors selecteren de beste frames en de sterkste quotes uit de montage, zo krijgt de video langzaam meer vorm. Vervolgens ontvang je van ons de eerste conceptversie. Natuurlijk hopen we je daarmee direct omver te blazen, maar waar nodig zetten we graag de laatste puntjes op de i. Dít is waar andere video marketing bureaus vaak stoppen: je krijgt de definitieve versie toegestuurd en ze wensen je veel succes – mocht je nog eens video nodig hebben, dan kun je bij hen aankloppen. Maar, wij zouden Reflect Media niet zijn als we het proces niet volledig afronden. Wij denken daarom graag met je mee over de distributie van jouw video, dat is namelijk onderdeel van onze strategie. We laten geen enkel kanaal onbenut en weten precies waar jouw doelgroep zich bevindt, hoe we hun aandacht trekken én vasthouden. Zo helpen we jou het maximale uit je investering te halen.

Na de lancering volgt de laatste stap: analyseren en optimaliseren. We monitoren de views, duiken diep in de cijfers, luisteren naar feedback en finetunen waar nodig. Voor ons is goed namelijk niet goed genoeg.

 

En, begint het al te kriebelen?

Zie jij jezelf binnenkort op een set staan met de spotlight op je gericht? Of wil je dit keer écht impact maken met de lancering van je nieuwe product of dienst? Wat je doel met video ook is, wij denken graag met je mee! Creating is in our nature.

Get in touch

Over Reflect Media

Reflect Media is een full service video- en content marketing bureau. Dankzij onze in-house kennis van zowel het strategische als productionele aspect van content creatie én jarenlange ervaring weten we precies wat wel en niet werkt. Met creatieve content en pakkende campagnes helpen we jouw bedrijf groeien. Digitale impact is het doel. Dat doen we door verder te kijken dan de vraag van onze klant en met een strategie op maat.

Blogs

Lees meer blogs

Blog

Work with us: zo ziet een samenwerking met Reflect Media eruit

Blog

Hoe Video Jouw Bedrijf Naar Een Hoger Niveau Kan Tillen: Ontdek de 3 Grootste Voordelen

Case

ML City

Strategie, Concept, Video, Foto
Case

Hermans Collectables

Strategie, Concept, Video, Foto
Case

Van Dijk Store

Strategie, Concept, Video, Foto
Case

Roku

Strategie, Concept, Video, Foto
Case

Jumbo

Concept, Videografie

Dare to change

Dare to change

Dare to change

Dare to change

© 2024 Reflect Media. All right reserved.